Creează Viața Conștient!

Înțelepciuni pentru o viață împlinită

Summit online
23 - 28 martie 2022

0
Zile
0
Speakeri
0
Teme

Participă la Summitul ce unește maeștri, învățători și specialiști în fiecare domeniu de viață. Un Summit despre puterea Gândului, Cuvântului și Acțiunii creatoare.

Învață din înțelepciuni din toate timpurile, ieși din paradigma victimei, și devino Creatorul și Co-creatorul Conștient al Vieții în toată suveranitatea ta.

Sănătate. Relații. Parenting și Educație. Profesie. Business. Finanțe. Performanță. Spiritualitate aplicată.

Înscrie-te la Ziua dorită, participă Live și primești și înregistrarea. 

Programul fiecărei zile 18.00-22.00

Se oferă acces la înregistrare!

Participare la toate cele 6 zile de SUMMIT!

510 lei

 • Ziua 1
 • Ziua 2
 • Ziua 3
 • Ziua 4
 • Ziua 5
 • Ziua 6

SĂNĂTATE CONȘTIENTĂ

Pret: Early Bird (pana la 15 martie)

57 lei

Pret: Late Bird (16-28 martie)

90 lei

Sănătate prin Nutriție Conștientă

Sănătate prin Nutriție Conștientă

Adelina Roșu

Adelina Roșu

Nutriționist holistic cu 14 ani experiență, “Cu ce te hrănești”’ Podcast și emisiune radio, co-autoare “Nutriția pentru tineri” și “Arta unui stil de viață sănătos”, proiectul “Ora de Nutriție” în liceele din jud. Arad, călătorii inițiatice în lume prin care conceptul de Nutriție conștientă a luat naștere, prin cele 3 tipuri de hrană: fizică, emoțională și spirituală.

Sunt un om curios și bucuros să fac parte din această aventură numită existență. După finalizarea studiilor universitare în domeniul nutriției am simțit că nu pot învăța stând pe loc. Aveam nevoie să aflu lucruri noi, mai ales explorându-mă pe mine și tot ce are viața să îmi ofere. Astfel am pornit la drum luând la pas locuri care mi-au lărgit orizonturile și m-au apropiat mai mult de misiunea mea. De la Camino de Santiago, la pelerinajul Shikoku din Japonia am accesat locuri nebănuite din interiorul meu descoperindu-mi conexiunea cu corpul, accesând cele 3 tipuri de hrană: fizică, emoțională și spirituală. Am învățat că viața poate fi un loc fantastic, de explorat cu toate simțurile. De la minte la suflet, am devenit un călător entuziast prin lume, ajungând la convingerea că trăind în conexiune cu propriul corp îi permitem acestuia să ne ghideze. Astfel am devenit nutriționist holistic, din dorința de a împărtăși ceea ce este viu acum în mine, faptul că suntem în perpetuă schimbare la fel și organismul și nevoile noastre care conștientizate ne ghidează constant spre lumină și armonie. Așa a luat naștere conceptul de Nutriție Conștientă, drumul de întoarcere acasă, în corp, cu blândețe, conexiune și iubire de sine. Concept care crește și se dezvoltă clipă de clipă, odată cu mine.

 

În călătoria mea de mai bine de 14 ani in domeniul wellness, a stării de bine, am creat și administrat centre spa, am participat la scrierea a mai multor cărți printre care "Nutriția pentru tineri" și "Arta unui stil de viață sănătos", ambele în cadrul proiectului "Ora de Nutriție", un proiect bianual care mă încântă și pe care îl facilitez de mai bine de 5 ani în liceele din județul Arad. Printre activitățile pe care le desfășor în prezent amintesc podcastul "Cu ce te hrănești? ", unde alături de invitați aleși, accesăm live la radioul bucuriei aspectele care ne hrănesc zilnic. Acest podcast m-a inspirat spre a crea un proiect trimestrial sub forma unui retreat care poartă numele de Relații Conștiente, spațiul în care co-cream și simțim puterea cuvântului “împreună”. Te invit să ne cunoastem și să pășim împreună spre acel loc sublim numit CORP - darul primordial prin care experimentăm viața cu toate simțurile. Pentru acesta vom accesa un subiect foarte drag mie, cel al conexiunii dintre Nutriția Conștientă și starea de sănătate. Pe curând, om drag!  

    Adelina Roșu ne va vorbi despre:

 • Cum să fii mai conștient în relația cu hrana pentru a-ți susține sănătatea.
 • Omnivor, vegetarian sau vegan. De ce să ții cont când alegi un tip de alimentație.
 • Câte tipuri de hrană accesăm zilnic și cum ne definesc acestea ca ființe umane.
 • Cum să înțelegi și respecți ciclurile naturale ale organismului.
 • Cum să înțelegi poftele alimentare și ce alimente să consumi în funcție de stările emoționale.
 • Cum să te conectezi la corp prin alimentele alese și astfel să știi care te hrănesc și care nu.
Daciana Sabău

Daciana Sabău

Coach în Nutriție pentru sănătatea creierului, creatoarea proiectului Feed Your Brain (Hrănește-ți Creierul pentru Productivitate) și  Energize your Workday în companii, universități și școli, autoare “Ghidul cu Obiceiuri sănătoase pentru un Creier productiv și Organizarea meselor în mod eficient”, certificare Precision Nutrition prin care re-aduce echilibrul în alimentație pentru sănătate, productivitate și stare de bine. Pasionată de sport, mamă și soție, cu 20 de ani în corporații înainte de a deveni nutriționist.

Sunt Daciana Sabău, Coach în nutriția pentru sănătatea creierului, creatoarea proiectului Feed Your Brain (Hrănește-ți Creierul pentru Productivitate) prin care îmi propun să fac cunoștință oamenilor cu alimentele cerebrale, și să îi ajut să integreze în alimentația lor cât mai ușor aceste alimente în meselor lor zilnice, pentru ca astfel să obțină mai multă vitalitate, acuitate mentală, focus și performanță, pentru a potența forța minții. Am scris “Ghidul cu Obiceiuri sănătoase pentru un Creier productiv și Organizarea meselor în mod eficient”.

 

Desfășor programe de educație nutrițională pentru adulți în companii și pentru elevi și studenți, pentru a-i susține să pregătească mese nutritive, rapide, sănătoase, astfel încât să beneficieze de performanță intelectuală și fizică.

 

Sprijin oamenii ocupați să facă alegeri inteligente pentru sănătatea lor, atunci când programul zilnic aglomerat nu le permite să pregătească mese nutritive. Sunt certificat Precision Nutrition, unul dintre cele mai renumite și prestigioase organizații din domeniul consilierii nutriționale din lume.  

Daciana Sabău ne va vorbi despre:

 • Alimentele pentru un creier sănătos. Cum să păstrezi creierul tânăr?
 • Proteine, carbohidrați, grăsimi. Rolul lor pentru sănătatea creierului
 • Pastila magică” vs. Conștientizare nevoi și simțuri în alimentație.
 • Cum să transformi tot ce ține de hrană, pregătit și mâncat, într-o activitate organizată și creativă în familie
 • Cum să instalezi pas cu pas și să menții pe termen lung obiceiurile sănătoase?
 • Sărat, dulce, crocant, picant? Poftele alimentare, de ce apar și ce soluții sănătoase putem avea la îndemână?

Sănătate prin Forța Vitală - Prana. Minte-corp-inimă-spirit

Sănătate prin Forța Vitală - Prana. Minte-corp-inimă-spirit

Valentina Pleye

Valentina Pleye

Trainer Hatha Hridaya Yoga – Yoga Inimii Spirituale, practician Access Bars, technician maseur și practician al masajului aroma-terapeutic Rain Drop, instructor de Dans Energetic, fondatoare a spațiului Camping La Grădina, loc de reîncărcare minte-trup-spirit.

 

Valentina Pleye ne va vorbi despre:

 • Cum să faci saltul de la “victimă” la “Creator conștient al Vieții” prin înțelepciunile străvechi. 
 • Ce este Hatha Hridaya Yoga și ce rol are ea pentru a ne crea o Sănătate conștientă?
 • Prana. Cum aducem Prana, forța vitală în corp? 
 • Cum unim mintea-corpul-inima și spiritul în tot ceea ce Suntem și Facem? 
 • Aici si Acum. Cum trăim conștient în Aici și Acum? 
 • Mișcare, gând, acțiune, introspecție. Cum aducem în practică cele 8 Yamas și niyamas, sau comportamentul conștient față de ceilalți și față de sine. 
Mihaela Steinbring

Mihaela Steinbring

Reiki terapeut și aroma terapeut în Olanda, colaborator consultant Coach MSTribe România. “Admir forța de voință și determinare a fiecăruia de a face un pas înspre dezvoltarea sa. Starea de bine, prosperitatea și restabilirea liniștii sufletești sunt ingredientele esențiale necesare pentru a-ți îndeplini visurile. Împreună vom reuși să clarificăm, identificăm și pune în practică toate acestea.”

“Prin blândețe, sufletul se apropie de simplitate, care este idealul ființei spirituale.” (Dumitru Stăniloae). Admir forța de voință și determinare a fiecăruia de a face un pas înspre dezvoltarea sa. Starea de bine, prosperitatea și restabilirea liniștii sufletești sunt ingredientele esențiale necesare pentru a-ți îndeplini visurile. Împreună vom reuși să clarificăm, identificăm și să punem în practică toate acestea.

 

Dintotdeauna mi-a făcut plăcere sa fiu printre oameni așa ca am urmat Școala Postliceală de Asistente Medicale, Carol Davila din Bistrița. Am terminat studiile fiind premiantă pe școală, după care am plecat în țara lalelelor. Aici am lucrat ca asistentă medicală și am dorit să îmi dezvolt latura creativă și să creez tot pentru oameni, Artă. Așa că am intrat la Academia de Arte Frumoase din Groningen, Olanda, și am terminat 3 ani în direcția de fotografie și sculptură. Am avut parte de expoziții în diverse galerii din țară. Dragostea de oameni și sănătate mă trăgea din nou așa ca am parcurs Academia de Aromaterapie AromaArmoni din România după modelul școlii franceze și am participat la nenumărate congrese de Aromaterapie internaționale având profesori cu înaltă educație, precum dr. Gary Young și dr. Olivier Wenker, Marcella Vonn Harting, Lindsey Elmore si alții. În Olanda, am parcurs cursurile de Jikiden ReiKi după Școala Japoneză din Tokyo. Sunt Coach consultant in echipa dr. Mihaela Stroe și lucrez ca terapeut ReiKi și aroma terapeut în Olanda.

     Mihaela Steinbring ne va vorbi despre: 

 • Cum să îți regăsești SINELE Divin și odată cu el, Pacea interioară, prin metode pe care le poți avea zilnic la îndemână. 
 • Cum să ieși din starea de epuizare, de burnout, și să regăsești timp pentru tine.
 • Cum să îți găsești claritatea și motivația atunci când lucrezi pe cont propriu, îți propui multe task-uri zilnic, dar ajungi în punctul în care nu te mai urnești, entuziasmul scade și te conformezi la rutina zilei. 
 • Cum să îți “găsești locul” în lume atunci când nu te mai regăsești, când simți că ești diferit și ai vrea să schimbi multe în viața ta.
 • Cum să simți că renaști chiar acolo unde locuiești azi, să redevii Persoana care știi că ai fost cândva sau vrei să fii, împlinită.
Nadia Buju

Nadia Buju

Life și Executive Coach cu specializare în analiză tranzacțională pentru relații conștiente, Terapeut Holistic ce îmbină tehnici precum recall healing, noua medicină germană și aromaterapia pentru a readuce sănătatea și starea de bine în corp și viață. Deținătoare a unei afaceri clasice de 16 ani în Irlanda; Nadia s-a vindecat singură de hepatita B, prin terapiile pe care azi le practică; este autoarea unui capitol din cartea “BeLIFE or BeLIEf – colecție de povești care împuternicesc pentru transformarea vieții”, scrisă de Donna Kennedy, bestseller în 2020. 

 

Nadia Buju ne va vorbi despre: 

 • Cum să folosim puterea naturală a corpului de auto-vindecare? 
 • Cum susțin terapiile alternative precum recall healing, noua medicina germană și aromaterapia sănătatea holistică? Metode practice pentru viața de zi cu zi. 
 • Cum s-a vindecat de hepatita B și ce reflecții de viață a extras? 
 • Relațiile conștiente și asumate, ca bază pentru armonia mine-trup-spirit. 
 • Cum să aduci claritate, eficiență și armonie în programul tău zilnic, atunci când ai o afacere de condus, copii acasă și dezvolți un alt business în paralel.

GÂNDIRE CONȘTIENTĂ

Pret: Early Bird (pana la 15 martie)

57 lei

Pret: Late Bird (16-28 martie)

90 lei

Gândirea de Învingător și Creator Conștient. Omul 5D

Gândirea de Învingător și Creator Conștient. Omul 5D

Mihaela Stroe, PhD

Mihaela Stroe, PhD

Doctor în sociologie, Coach de înaltă performanță,  singura analistă comportamentală (business profiler) din România pregătită personal de către Joe Navarro, fost agent FBI și cel mai bun criminal profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului. La 25 de ani a ales drumul antreprenoriatului și își dorește, ca prin misiunea sa personală, să educe, să motiveze și să inspire oamenii care vor să fie pe primul loc în viața lor. Susține programe de coaching intensiv, tabere motivaționale, este autoarea cărților “În Armonie cu Mine!”, “Fii pe primul loc în viața ta!” și “Curajul de a mă iubi” (în curs de apariție).

Mihaela Stroe susține persoanele asumate, care vor performanță în viață, prin platforma sa educațională online MSTRIBE, unde publică săptămânal materiale video și audio, prin programul său de coaching intensiv "Transformă-ți viața în 90 zile PLUS! Focus pe performanța personală/profesională", prin susținerea de training-uri, tabere motivaționale, multiple conferințe online/offline, articole și cărțile scrise “În Armonie cu Mine!”, “Fii pe primul loc în viața ta!” și “Curajul de a mă iubi” (în curs de apariție). Pe site-ul său cu același nume te poți înscrie la Mini-Cursul gratuit cu tema "Mindset-ul Încrederii în Sine. Cum repornești în 7 pași motoarele vieții sau afacerii, fără stres, frustrare sau lipsă de energie".

    Dr. Mihaela Stroe ne va vorbi despre: 

 • Mentalitatea unui Învingător. Omul 5D.
 • Cele 8 niveluri ale personalității unui Învingător și cum să le aliniezi. 
 • Cum să îți folosești resursele interne pentru a reuși atunci când viața te încearcă. 
 • Cum să îți maximizezi nivelul de energie mentală, reziliența la stres și de adaptare la noul “normal” 2020+, astfel încât să ai performanță personală și, odată cu ea, performanță profesională. 
 • Cum să îți antrenezi zilnic gândirea de Învingător și Creator conștient al vieții.
Mirela Miron

Mirela Miron

Naturopat cu 20 de ani experiență, formatoare a gândirii Metatronice cu ajutorul geometriei sacre, ghid pe calea desăvârșirii ca ființă 5D, creatoare a metodologiei vindecării cuantice 393, co-fondatoare a Școlii Conștiinței Alma Mater, pentru realizarea menirii și formarea de formatori în biocuantică.

Sunt născută în Hunedoara  lângă Deva și Sarmisegetuza, am trăit în Neamț, lângă Cetatea Neamțului, am studiat la Galați lângă Dunăre. Locuiesc în Italia, lângă Regia Caserta. Unde voi fi? Acolo unde însăși bucuria vieții mă va conduce. De ce spun aceasta poveste? Pentru a transmite ideea călătoriei în, prin, și cu viața. Aceste etape ale călătoriei mi-au fost necesare pentru a înțelege SENSUL DINAMICII energetice care menține flacăra vieții, a entuziasmului și a pasiunii, alimentat continuu. Evident și a înțelege când într-o altă Ființă fluviul vieții cu toate darurile sale este obstaculat. 

Ca profesie actuala sunt formator al unei gândiri noi, însoțind esența Ființelor  umane în procesul schimbării, transformării și transmutării conștiinței lor, proces necesar vindecării, integrării și realizării măreției lor autentice. Din experiența cromopuncturii am înțeles că toate problemele se rezolvă atunci când este schimbată interpretarea realității ce a adus conflictul și implicit dezechilibrul -  afecțiuni sau boală. Nutriția endocelulara m-a ajutat să înțeleg sensul orientării, iar nutriția ortomoleculară mi-a descoperit lumea întâlnirilor familiilor de suflet. 

 

Fiind ghid și călăuză pe calea desăvârșirii ca Ființă a planului 5D în realitatea cotidiană, am creat Metodologia vindecării cuantice 393, care are rolul de a identifica și vindeca traumele existente în câmpul morfogenetic prin regăsirea chintesenței și realizarea proiectului de suflet. 

 

În călăuzirea individuală am creat "Ora Bucuriei", ședința de consiliere în cadrul căreia Ființa învață să trăiască total în momentul prezent din chintesența sa. Instrumentul este  Cubul Conștiinței, sau Cubul lui Metatron.

 

În 2021 am fondat Școala Conștiinței Alma Mater, împreună cu alți 3 lectori, loc  dedicat creșterii și evoluției de grup prin cursurile dedicate excelenței interioare. Este o școală dedicată manifestării depline a  Proiectului interior Divin.

    Maestra Mirela Miron ne va vorbi despre: 

 • Ce este noua paradigmă 5D? 
 • Ce este gândirea Metatronică și cum să o dezvoltăm. 
 • Ce este mintea trină și de ce sa îți formezi o gândire proprie? 
 • Ce conexiune există între corpul de lumină și planul divin? 
 • Cum să dezvolți triunghiul intelect-imaginație-intuiție pentru a răspunde provocărilor vieții.
 • Cum susții exprimarea autentică și realizarea menirii.

Arta Modelării Ființei 3E. Emoțional, energetic, estetic

Arta Modelării Ființei 3E. Emoțional, energetic, estetic

Iulia Avram

Iulia Avram

Bio-energo-terapeut și psiholog, creatoarea brevetului românesc Sculptoplastics® 3E, autoare carte “Sculptoplastica. Arta modelarii ființei”. “Îmi doresc ca oamenii să învețe să își redescopere lumina și frumusețea interioară, să le fie drag să se privească și să trăiască în autenticitate.

“Am avut o copilărie minunată într-un sat din Moldova, unde conviețuiau ucrainieni, ruși, polonezi, rromi și români. Acolo s-au împletit culturile ca un covor de veselie, prietenie și înțelegere. Am fost educată în spiritul libertății și al respectului, fără să ni se impună o tradiție anume. Am luat câte ceva de la fiecare cultură, amprentă care s-a păstrat în mine toată viața, și care mă face să mă simt bine oriunde în lume, și să mă integrez ușor.”

 

Iulia Avram este psiholog, bio-energo-terapeut, a călătorit și învățat de la maeștri siberieni, tibetani și indieni, și s-a stabilit în România în 2012, an în care a înființat și brevetat Sculptopastica, Arta modelării Ființei 3E - emoțional, energetic, estetic. 

 

“Îmi doresc ca oamenii să învețe să își redescopere lumina și frumusețea interioară, să le fie drag să se privească și să trăiască în autenticitate. O clientă mi-a spus recent “Mi-ai trezit mintea din iluzii.” Da, în primul rând asta doresc să realizăm: să trăim cu bucurie viața, în armonie cu sinele nostru autentic.”

    Maestra Iulia Avram ne va vorbi despre: 

 • Ce este Sculptoplastica 3E, arta modelării ființei? 
 • Cum au contribuit călătoriile din India, Tibet și Siberia la dezvoltarea acestei metode?  
 • 3E. Emoțional, energetic, estetic. Cum putem noi, individual, să lucrăm pe fiecare nivel, pentru crea conștient Ființa ce ne dorim să fim? 
 • Cum lucrăm cu trăsăturile feței, ori postura,  astfel încât să ne ajutam singuri pe termen lung? 
 • Ce sunt și cum să folosim Terapia Oglinzii, Terapia prin Voce, trecerea pragului, Terapia sunetelor prin percuție, pentru a aduce echilibrul interior și reflecta în exterior pe chip?
Olesia Avram

Olesia Avram

Coach New Age, Arta modelării ființei Sculptoplastics®, Terapeut-facilitator ”Fluviul ancestral”®, “Drumul spre tine” eveniment online și offline în București.

Sunt Olesia Avram, co-fondatoare Sculptoplastics® 3E, Coach în Arta Modelarii Ființei și Coach New Age, Terapeut-facilitator ”Fluviul ancestral”®, singurul din România. Am avut marele noroc sa mă nasc într-o familie specială, cu oameni deosebiți și diferiți de ceilalți. Mama mea este bio-energo-terapeut și psiholog. Abilitățile sale mi s-au transmis și mie, însă cu toate acestea mult timp am negat Darul și Harul meu și am pornit pe o alta cale. Timp de 10 ani am locuit la Paris, Franța și am activat într-un domeniu total masculin, după care am trecut într-un domeniu opus….total feminin….cred ca Universul mă pregătea pentru reîntoarcerea în România. În acea perioada am avut conștientizări multe și profunde și am acceptat în sfârșit Cine Sunt…. În 2020, în luna lui Gerar, m-am mutat definitiv la București (împreună cu familia mea).  

 

Toată activitatea mea se bazează pe dorința de a-i ajuta pe oameni: să se re/găsească, să crească spiritual, să se schimbe, să fie Fericiți.

 

Ce se întâmplă în întâlnirile unu la unu? O Călătorie inedită ce îmbină știința și misterul pentru a găsi și identifica blocajul ce te ține pe loc, având ca destinație finală Armonia și Împlinirea. Pe lângă coaching în Arta modelării ființei, emoțional-energetic-evolutiv, terapia prin Fluviul Ancestral, aduc metode și tehnici în care mă formez continuu cu traineri naționali și internaționali, metode pe care le testez personal, pentru a mă asigura că funcționează. Mă inspir și din cultura rusă, hindusă și tibetană. 


Am creat programul “Eu mă aleg pe mine” prin care te ghidez și susțin (a se citi: sus – ținere, adică ținem vibrațiile și moralul sus pentru a reuși) să afli Cine ești, Ce lecții ai de învățat și Încotro te îndrepți, să te cunoști și să îți setezi obiectivele și pașii de acțiune concreți, pentru misiunea ta în viață.

    Olesia Avram ne va vorbi despre:

 • Cine ești și puterea lui “EU SUNT”.
 • Cum mă re/găsesc?
 • Cum să renasc și să găsesc calea mea din răscrucea de drumuri în care simt că sunt? 
 • Cum reușesc sa atrag ceea ce-mi doresc?
 • Cum mă dezvolt spiritual?
 • Cum ajung la Armonie și Împlinire?

BILDUNG ȘI RELAȚII DE FAMILIE

Pret: Early Bird (pana la 15 martie)

57 lei

Pret: Late Bird (16-28 martie)

90 lei

Formarea Caracterului Copilului în Primii Ani
- pentru Părinți și Dascăli deopotrivă -

Formarea Caracterului Copilului în Primii Ani
- pentru Părinți și Dascăli deopotrivă -

Mihaela Cozma și Alex Peneș

Co-autori “Parenting în Era Digitală”, cursuri și coaching cu rădăcini în coaching de viață și parenting, NLP, terapii complementare, marketing și siguranță digitală. Părinți la rândul lor, aproape 30 de ani de experiență cumulată, și-au unit forțele pentru a susține părinții în era digitală.

Mihaela Cozma: sunt Terapeut, Life & Parenting Coach, Master NLP, autoare de programe de coaching, co-autoare a programului online  “Parenting în era digitală”. Căsătorită, mamă a doi copii extraordinari de 13 și 10 ani, specializată în diverse terapii ce țin de minte, corp si suflet, precum: nutriție, fitoterapie, presopunctură, programare neurolingvistică, hipnoterapie, coaching, THETA healing, aromaterapie; sunt coach, mentor, trainer & public speaker în academia John Maxwell Team. 

 

Ajut oamenii care doresc să-și depășească limitările, să-și schimbe programe mentale și convingerile care îi țin pe loc sau le bagă bețe în roate și nu pot găsi soluții, pentru a nu repeta aceleași obiceiuri, aceleasi experiențe cauzatoare de suferință si dramă.

Susțin oameni să-și cunoască menirea și scopul în viață, pe cei care vor cu adevărat să facă o schimbare în bine în viața lor. 

 

Alături de Alex Peneș am creat programul educațional pentru părinți sau viitori părinți Parenting în Era Digitală prin care ajutăm părinții să înțeleagă ce tipare comportamentale si-au însușit încă din copilărie, ce răni au activate, și venim cu soluții concrete pentru vindecarea lor. 

 

Ajutăm părinții acestei ere digitale să înțeleagă felul în care gândesc copiii lor și creăm împreună punți de comunicare, relații armonioase cu copiii lor și cu partenerii de viață. 

 

În spatele comportamentului inadecvat al unei persoane se află o nevoie nesatisfăcută. Te ajutăm să scoți la lumină ceea ce a pătruns adânc în subconștient încă dinainte de a te naște. Jung spunea “până când nu faci subconștientientul conștient, îți va conduce viața și îl vei numi destin.” Acesta este motivul pentru care insistăm atât de mult pe descoperirea a ce avem ascuns în subconștient.

 

Alex Peneș: sunt Antreprenor, Marketer Online și Autor de Cursuri Online. Dar mai presus de toate astea, sunt tată. Acum 9 ani, de când s-a născut Gloria, viața mea s-a schimbat radical. Pot spune că de atunci am devenit cu adevărat o nouă persoană.

 

Atunci mi-am dat seama că adevărata mea vocație și pasiune este să îi ajut pe cei din jurul meu să ajungă la rezultatele dorite.

 

Probabil că moștenesc darul de a le împărtăși altora ceea ce știu de la bunica mea. Marcela Peneș o chema și a fost învățătoare mai mult de 40 de ani. Dar nu s-a oprit acolo și a publicat peste 400 de manuale și cărți școlare de-a lungul vieții, fiind primul autor de Manuale Școlare din România de după Revoluție.

    Mihaela și Alex ne vor vorbi despre:

 • Pedepse vs. Consecințe: pe care le folosiți în educarea copiilor? 
 • Pozitivitatea toxică. Cum o recunoaștem și o evităm pentru o creștere sănătoasă a viitorului adult. 
 • Cum să nu vă mai certați cu copilul dvs. și să creați un spațiu de cooperare.  9 Pași de urmat astăzi
 • Cum să aduci Armonie în familie și să îți poți crește astfel copilul în mod sănătos, armonios și responsabil – Adultul responsabil și armonios de mâine.
Prof. educ. Maria Tamaș

Prof. educ. Maria Tamaș

Prof. în învățământul preșcolar, 48 de ani de activitate pedagogică, 14 ani director grădiniță, autoare cărți “Retrospectivă și Perspectivă în Învățământul Preșcolar. 90 de ani de învățământ preșcolar – Grădinița Spiru Haret Bacău” și “Poezii pentru copiii de 3-6 ani”.

    Prof. educ. Maria Tamaș ne va vorbi despre:

 • Educarea conștientă a copilului în primii 7 ani de viață. Necesități vitale în educație, pentru o dezvoltare sănătoasă a copilului. 
 • Ce putem duce mai departe, ca repere solide în educație, din învățământul preșcolar din ultimii 50 de ani? 
 • Cum reușesc copiii? Cum le dezvoltăm încrederea în sine, perseverența, spiritul de colaborare și de non-competiție între copii, pentru a reuși în activitățile zilnice, concursuri și în viață pe termen lung?  
 • Feedback-ul sănătos. Cum se formulează, pentru a motiva copilul să fie mâine mai bun decât azi, în activitate dar și în relaționarea cu ceilalți?
Daniela Doru

Daniela Doru

Voice of Joy, Mindfulness Coach și Facilitator Comunicare Nonviolentă, profesor la Școala Babel, Timișoara

Sunt un om care învață continuu și care iubește experiențele vieții. Am urmat de-a lungul vieții diverse școli și cursuri în dezvoltarea inteligenței emoționale și cultivarea stării de prezență, ajungând acum să aleg în a învăța cu inima pentru a-mi educa mintea.  Lucrez în educație formală (Școala Babel Timișoara) și nonformală (coach și facilitator) de mulți ani și în acest context am descoperit oameni și am trăit experiențe care m-au îmbogățit enorm, oferindu-mi energia și cunoștințele cu care pot contribui și eu la dezvoltarea și starea de bine a celorlalți.

Comunicarea Nonviolentă este parte integrantă din viața mea și mă bucur de armonia pe care o clădesc în relațiile mele, vorbind empatic, conectându-mă constant la mine prin onorarea emoțiilor și a nevoilor din spatele acestora.

Ca dirigintă, am descoperit importanța creșterii și dezvoltării copiilor prin cultivarea relației autentice cu ei, antrenând autonomia, responsabilitatea, creativitatea și curiozitatea.

    Daniela Doru ne va vorbi despre:

 • Ce înseamnă educația în parteneriat școală-părinți? De ce e important un astfel de parteneriat?
 • Cum ne adaptăm noi, profesorii, la nevoile și provocările clasei de elevi?
 • Unde găsești resursele necesare unei stări de bine și de armonie cu tine, pentru a oferi acest spațiu energetic și copiilor de la clasă? 
 • Cum ”ajungi” la acei copii care te provoacă și care nu au rezultate la disciplina pe care o predai? Cum să obții implicarea lor? 
 • Cum poți ”traduce” comportamente, atitudini, cuvinte primite la clasă în oportunități și idei de conectare și transformare a lecției?

Relații de Familie Conștiente

Relații de Familie Conștiente

Nela Chirilă

Nela Chirilă

Constelator familial, Terapeut și Trainer holistic, cursuri, coaching și certificări de Constelatori familiali, Analiză transgenerațională și Yoga prin râs, prin Școala pentru suflet Holistic Work; autoare cărți “Accesează râsul interior – Eu am învățat să fiu fericită”, “De la întuneric la lumină”, workbook “Evoluează punând întrebări minții tale”

Sunt un spirit mereu în căutare, în cercetare, aici, în această experiență. Nu mă mai identific cu anii, cu numele, profesia. Am învățat să mă uit la cei din jurul meu cu sufletul, să nu mai iau nimic la modul personal și să văd mereu lecția, adică partea plină a paharului, căutând mereu Soluția în orice situație. 

Am înființat o școală holistică, unde predau cursuri de constelații familiale, cu certificare, analiză transgenerațională, yoga prin râs, cursuri de dezvoltare personală, cum să îți realizezi visul în viață.  Am studiat multe tehnici energetice (Reconnective Healing,Teacher Master Reiki, Remote Healing, Quantum Healing, C.A.T.C.H, Taping k -Dynamics), Life coaching, Bowen, hipnoză, sunt facilitator PSYCH-K biologia credințelor, consilier în Naturopatia științifică, Formator și Profesor de Yoga prin ras. Sunt autor a trei cărți și în curs de publicare a celei de-a patra, despre arborele genealogic, rolul său și cum să trăiești destinul tău. Mă fascinează analiza arborelui genealogic, constelațiile familiale și yoga prin râs.

 

Îmi place să evoluez, să experimentez mereu, să fiu în armonie cu mine și cu tot ceea ce mă înconjoară.

 

Pe această stradă m-a purtat o boală: un psoriazis difuz pe tot corpul; el m-a purtat la trezirea mea interioară și spre tot ce fac astăzi din iubire. Am decis că nu voi depinde de medici și de medicamente și am pornit a mă descoperi atât pe mine, cât și a descoperi când am creat boala. Am început să mă informez, să citesc… și, în 40 de zile eram vindecată. 

Ajut persoanele să se regăsească, să lase trecutul, destinele strămoșilor și să învețe să își creeze fericirea din interior, pentru a avea o relație fericită, o profesie pe care să o iubească. Am învățat că sunt la locul potrivit, pe misiunea vieții mele, sprijinită de energia arborelui genealogic.

 

Deci dacă va simțiti confuzi, fiți confuzi, dacă simțiți frică, simte frica, dacă sunteți plictisiți, simte plictiseala și nu va speriati. Dacă ești furios, furioasă, hai să ne înfuriem împreună și să râdem împreună și să vedem ce se întâmplă.

Când rupem standardele create de societate despre modelul comportamentului, ne îndreptăm spre o conexiune mai radicală, fără judecăți și ne îndreptăm astfel spre Marea posibilitate a marii vindecări.

    Maestra Nela Chirilă ne va vorbi despre:

 • Ce rol are cunoașterea arborelui genealogic și analiza transgenerațională pentru a avea o viață împlinită?
 • Cum să faci pace cu dinamicile relațiilor din familie? Și să ajungi să le transformi în bine?
 • Ce înseamnă să îți trăiești destinul tău pentru a avea o viață împlinită?
 • Ce înseamnă să fii pe rolul tău, în fiecare tip de relație/ context?
 • Cum să ne creăm destinul dorit, prin forța arborelui genealogic?
Angela Iordache

Angela Iordache

Coach pentru mame echilibrate și împlinite, autoarea cărții “Curcubeul vieții armonioase- Secretele unui trai echilibrat” și a audiobook-ului “Întoarce-te mereu la tine!”, podcast Angela Iordache.

Eu sunt Angela, sunt pasionată de autocunoaștere, dezvoltare personală și spirituală, evoluție, de tot ce înseamnă un trai conștient, echilibru și armonie interioară. Sunt într-o continuă învățare și deschidere către cunoaștere.

În plan profesional, după 10 ani de muncă în domeniul bancar, am devenit  coach pentru mame echilibrate, sunt autoarea cărții “Curcubeul vieții armonioase- Secretele unui trai echilibrat” și a audiobook-ului “Întoarce-te mereu la tine!”.

Misiunea mea este să ghidez mamele pe drumul autocunoașterii, spre o viață împlinită și fericită. O mamă împlinită crește un copil fericit și echilibrat!

Cred cu tărie că nu putem schimba alte persoane, putem să ne schimbăm doar pe noi înșine și doar putem să-i influențăm pe ceilalți prin exemplul personal. Cred că atunci când o femeie, mamă, este bine cu ea însăși, poate da mai departe iubire, acceptare, și poate avea o familie fericită fără să își proiecteze nemulțumirea pe ceilalți.

    Angela Iordache ne va vorbi despre: 

 • Mamă împlinită – Copil echilibrat și fericit. 
 • Ce nevoi are o mamă pentru a fi împlinită și fericită, astfel încât să poată crește copii echilibrați și fericiți? 
 • Cum să ajungi aici? Ce instrumente, resurse pot avea mamele la îndemână? 
 • Cum să nu te rătăcești, să te pui pe ultimul loc, din dorința de a fi “mama perfectă”?  
 • Cum te valorizezi pe tine, te accepți și te iubești necondiționat, astfel încât să ajungi să îi iubești necondiționat și pe ceilalți?  
 • Cum să comunici în familie, astfel încât nici tu, nici restul familiei să nu se simtă neglijat, neînțeles sau supra-încărcat? 
 • Cum să găsești echilibrul și să reușești în multiplele roluri pe care le ai, în special în primii ani de viață ai copilului:  mamă, soție/ parteneră, în profesia aleasă?

RELAȚII ȘI COMUNICARE CONȘTIENTĂ

Pret: Early Bird (pana la 15 martie)

57 lei

Pret: Late Bird (16-28 martie)

90 lei

Relații din inteligența unită Inimă-Minte

Relații din inteligența unită Inimă-Minte

Livia Soare

Livia Soare

Trainer și consilier relații în sistemul semințelor la Diamond System România, participant la 2 Sesiuni Academice la Sedona College of International Management, Arizona. Cursantă la 10 dintre cele 12 Niveluri Diamond Cutter Institute. Motto-ul după care se ghidează: ”calitatea vieții noastre este dată de calitatea relațiilor pe care le avem”.

După ce a lucrat mulți ani în domeniul juridic și frustrată că trăia pe toate planurile o viață pe care nu și-o dorea, Livia a descoperit  în septembrie 2015 principiile Diamond Cutter care au făcut-o să înțeleagă ”de ce” nu avea viața pe care și-o dorea și ce să facă pentru a o avea.

Coincidență sau nu, Sistemul Diamond Cutter a devenit și misiunea proprie: împletirea armonioasă a stilului de viață cu drumul profesional.

Azi, predă cu bucurie acest sistem tuturor celor care doresc să facă schimbări ireversibile în viața lor și să își creeze succesul în plan personal și profesional.

    Livia Soare ne va vorbi despre: 

 • Semințele conștiente pe care le putem “planta”  pentru a avea Relații împlinite.
 • Cum să faci ca partenerul de viață să răspundă nevoilor tale de: iubire, atenție, grijă, sprijin, apreciere, recunoaștere? 
 • Cum obținem un partener de viață sau de afacere pentru un parteneriat împlinitor pe termen lung. 
 • Cum să menținem acest partener lângă noi și să fim fericiți în parteneriatul construit, pentru cât mai mult timp. 
 • Cum putem ajuta, de fapt, lumea întreagă cu relația noastră?
 •  
Iunia Pașca

Iunia Pașca

Scriitoare, gazdă și mentor cercuri de femei, autoarea cărții “Prin lume spre mine”, co-autoare joc Integration Game și cartea “Femei în Cercul Lunii” – Povești născute din suroritate, 20 de ani petrecuți în 60 de țări.

Am încetat să urmez regulile acum cincisprezece ani, și de atunci am trăit pe patru continente, explorând si experimentând, prin lume (~60 de tari) si prin sinele propriu, prin culturi si religii, prin practici, tehnici si ritualuri, ajungând la concluzia ca fericirea pe care o caut e, de fapt, (re)întregirea - pacea cu sinele meu fizic, mental, emoțional și spiritual.

Acum creez cercuri pentru a împărtăși învățarea profundă și transformarea și cred în integrarea pe toate nivelurile pentru lumea plină de bucurie, iubire și pace care se află deja în inimile noastre.

    Iunia Pașca ne va vorbi despre: 

 • De ce e important ca femeile să se întâlnească în spații sigure, de non-judecată și acceptare deplină?
 • Cum trecem de la invidie și competiție la colaborare și sprijin real între femei?
 • Care sunt efectele funcționării în preponderență din energie masculină?
 • În ce fel un cerc de femei sprijină reconectarea femeii la energia feminină și feminitate – reîntoarcerea la feminin?
 • Cum impactează un cerc de femei comunitatea extinsă – partenerul, familia, colegii, societatea?
Sabin Mureșan

Sabin Mureșan

Life Coach, trainer certificat HeartMath Institute, facilitator programe de coerență inimă – creier, muzician, co-creator joc Integration Game, 20 de ani petrecuți pe patru continente.

Însoțesc terapeuți, coachi și lideri în transformarea din Salvator în Catalizator. 

 

Creez muzică personalizată pentru terapie și meditație. 

 

Facilitez cercuri pentru bărbați și procese de relații conștiente. 

 

Am trăit douăzeci de ani pe patru continente, lucrând în proiecte de crearea păcii și transformare pașnică a conflictelor. Sunt trainer acreditat de Institutul HeartMath pentru coerența inimii și reziliență.

    Sabin Mureșan ne va vorbi despre: 

 • Ce este reziliența și de ce e importantă în situații cronice de stres, energie scăzută și oboseală ridicată?   
 • Ce e coerența inimă – creier și cum reglează sistemul nervos și ajută mintea și corpul să se regenereze? 
 • Care sunt emoțiile care generează cea mai mare coerență interioară între inimă, corp și minte și cum să le cultivăm? 
 • De ce sunt importante spațiile de conversație conștientă pentru bărbați, respectiv pentru femei?
 • Cum cultivăm armonia masculin – feminin în interior și în relație cu ceilalți?
 •  

Comunicare Conștientă

Comunicare Conștientă

Cristina Chiriță

Cristina Chiriță

Lector universitar doctorand în management în Marea Britanie, trainer și coach, cu o carieră de 17 ani în România, Belgia – Bruxelles și Marea Britanie în prezent. Trainer și coach în Comunicare conștientă.

Pasionată de învățare și creștere personală, Cristina și-a început cariera în urmă cu 17 ani ca trainer și cadru didactic în Bucuresti. A locuit apoi 10 ani la Bruxelles, unde a lucrat în afaceri europene și relații internaționale. În prezent este Lector universitar doctorand în management la o universitate din Marea Britanie. A făcut cunoștință cu filozofia Comunicării Conștiente în urmă cu 8 ani și de atunci o aprofundează și o promovează prin workshop-uri și sesiuni de coaching și mentorat.

    Cristina Chiriță ne va vorbi despre: 

 • Principiile de bază prin care ajungi să interacționezi cu ceilalți într-un mod mai armonios.
 • Cum să ajungi la o comunicare cooperantă între colegi, și să schimbi definitiv comunicarea competitivă și pasiv-agresivă din prezent. 
 • Cum să formulezi cereri care pot fi soluționate.
 • Cum să îți exprimi nevoile și sentimentele în relații, dintr-un spațiu de egalitate și cooperare. 
 • Cuvinte și atitudini care creează punți vs. Atitudini care creează ziduri.  Care sunt cuvintele și atitudinile care creează punți de legătură cu cei din jur și exprimă maturitatea și umanitatea? 
 • Feedback-ul. Cum îl acordăm pt a fi constructiv pentru ambele persoane.
Cristina Burcă

Cristina Burcă

Ghid al antreprenorilor în brand personal online și strategii de comunicare, cu 16 ani de experiență în șapte țări, trainer hatha yoga, co-autoare a unei publicații în franceză despre brandul Uniunii europene. Inițiatoare și moderatoare în acest summit.

Am început ca jurnalist TV în România acum 16 ani, am lucrat în afaceri europene în Bruxelles și Varșovia, în strategii de comunicare și relații publice în Bruxelles, Berlin și București, educație non-formală în Malaezia, iar după călătoria în India și certificările în hatha yoga, terapii yoga și naturopatie, am creat workshop-uri pentru a aduce echilibru între profesie și viață personală, am predat yoga în Spania și în 2020 am reunit toate aceste experiențe și am creat un program holistic pentru antreprenorii cu brand personal online. 

Aduc în programele și serviciile oferite o viziune internațională, holistică și la zi, în comunicare online și offline, tehnologie și ființa noastră plenară minte-corp-inimă-spirit, în conexiune cu noi, cu sursa creatoare, cu viața. 

Sunt colaborator-jurnalist cu revista International Coaching News magazine din 2014, și anul acesta am început și o colaborare cu radio-televiziunea Arthis Bruxelles, o rubrică denumită “O viață împuternicită”.

Am inițiat Summitul “Creează Viața Conștient!” pentru a reuni, într-un eveniment accesibil tuturor, Oameni minunați, Maeștri și Specialiști, în fiecare din domeniile majore ale vieții, pentru a conștientiza forța creatoare din noi, în special în aceste timpuri, în noul “normal” adus de 2020, și a deveni astfel Creatori și Co-creatori conștienți ai Vieții pe care ne-o dorim.

    Cristina Burcă ne va vorbi despre: 

 • Gânduri, conectarea inimă-minte și comunicare conștientă pe plan personal/ social și profesional/business online.
 • Cum echilibrăm și aducem prana, forța vitală, în noi și în chakra comunicării, Vishuda?  
 • Cum evaluăm atunci când trimitem online o informație/ o cerere?
 • Cum aducem claritatea, echilibrul și inteligența unită minte-corp-inimă-spirit în “content”-ul online? Cum demitizam necesitatea unei prezențe online 24/7 pentru succes în business.
 • Cum dezvolt o relație conștientă, autentică și coerentă pe termen lung cu publicul meu?

COMUNICAREA CU DIVINUL ȘI ECHILIBRUL INTERIOR

Pret: Early Bird (pana la 15 martie)

57 lei

Pret: Late Bird (16-28 martie)

90 lei

Comunicare cu Divinitatea din noi, din jurul nostru, din fiecare. Namaste-ul.

Comunicare cu Divinitatea din noi, din jurul nostru, din fiecare. Namaste-ul.

Adriana Mirea Hurba

Adriana Mirea Hurba

Terapeut prin Regresie, terapia cu Îngeri, terapia cu chakre, trainer și consilier în dezvoltare personală, master NLP.

De când mă știu am fost foarte curioasă și interesată de lumea spirituală. De mică,  am  dezvoltat  o  pasiune pentru  tot ceea ce înseamnă Divinitate, Suflet, Reîncarnare și Vieți  Paralele. Mereu am simțit și am știut că există ceva mai mult decât ceea ce  putem  vedea  cu  ochii  fizici. 

Din 2012 am făcut o schimbare radicală în carieră, ca să îmi urmez pasiunea de a cunoaște mai mult despre Divinitate. Astfel am pornit într-o călătorie interioară care m-a ajutat sa mă dezvolt spiritual, personal și relational.

În urma schimbărilor pe care le-am făcut, am descoperit plăcerea de a împărtăși cu cei din jurul meu cele învățate și de a-i ajuta în terapie să își redescopere Sinele Superior sau partea divină din ei.

În momentul de față sunt Terapeut prin Regresie, pentru că tehnicile abordate în aceasta terapie acționează la nivel mental, emoțional, fizic și spiritual. Integrează toate aspectele ființei umane de la minte la suflet. Este terapia care te ajută să îți Reamintești că ești o ființă divină care a ales o experiență umană.

Formare profesională și perfecționări:

 • Absolvent Cursuri de regresie în cadrul → Earth Association for Regression Therapy - formator Victor Chirea
 • Absolvent Cursuri de hipnoză și regresie în cadrul → Past Lives Regression Academy - formator Ruxandra Bulzan
 • Absolvent Master NLP - formator Marius Simion, București 
 • Absolvent Instructor de Yoga și Meditație Acreditat de → Yoga Alliance Internațional TTC200, București 
 • Absolvent Curs Practician Certificat în Terapia cu Îngeri de Charles Virtue
 • Absolvent Curs “Theta Healing” Basic DNA și Advanced DNA, București

    Adriana Mirea Hurba ne va vorbi despre: 

 • Ce înseamnă să fim în contact cu Divinitatea din noi?
 • Cum pierdem legătura cu Divinitatea din noi?
 • Legătura dintre blocajele ce pot fi repetitive în viață (în relații, sănătate, fobii, frici, bani etc.) și fragmentarea sufletului. 
 • Cum ne recuperăm părțile fragmentate?
 • Ce se întâmplă după ce ne recuperăm părțile de suflet?
 • Ce înseamnă să trăim în spiritul Namaste – salut și văd divinitatea din noi, fiecare?
Traian Dinorel Stanciulescu

Prof Univ. Dr. Doc. Traian Dinorel Stănciulescu

Prof Univ. Dr. Doc., Univ. „Al. Ioan Cuza” Iași, director științific Institutul Național de Inventică, vicepreşedinte al Academiei de Terapii şi Ştiinţe Cuantice din România, primul curs internațional de biofotonică, autor a peste 40 de cărți științifice și spirituale.

Dincolo de statutul academic, de profesor universitar emerit la Universitatea « Al. I.Cuza » din Iași, director științific la Institutului Național de Inventică, profesor asociat la Universitatea AKAMAI din SUA, membru al Academiei Oamenilor de Știinţă (Romania) şi al Academiei de Artă şi Ştiinţă din Turcia, vicepreşedinte al Academiei de Terapii şi Ştiinţe Cuantice din România, președinte al AROSS şi vicepreședinte ANATECOR (acreditat ȋn“terapie cognitivă”), autor și promotor ȋn lume al primului curs de biofotonică, membru fondator sau titular a numeroase instituții (inter)naționale, autor a peste 40 de originale cărți științifice și spirituale, a sute de articole şi studii semnate drept cercetător științific, inventator distins cu zeci de medalii de aur și premii pentru merite de excelență etc., Comandor al Ordinului Militar de România, Traian D. Stănciulescu este cu adevărat un ȊNVĂȚĂTOR DE A FI, un dăruitor deplin deschis tuturor celor pentru care CUPRINDEREA SPIRITUALĂ reprezintă un modus vivendi. 

Printre cărțile publicate se numără:  “Terapia prin lumină: fundamente biofotonice ale medicinei complementare”,  “Signs of light: a biophotonic approach on human (meta)physical fundamentals”, “De la întuneric la lumină. Semiotica ieşirii din păcatul originar”, “Tinereţe fără bătrânețe. Spre o terapie integrală: argumentele biofotonicii”,  “Povestea “leului zburător”. Strategii ale terapiei integrale: implicaţii biofotonice”, “Homo homini lupus. Spre o semiotică a discursului politic”, “Semiotica iubirii. Iniţiere în ştiinţa comuniunii”, “El poder de la luz. De la magia a la technologia”, “Forţa vitală. Homeopatia endogenă: explicațiile biofotonicii”  etc. 

Dacă ar trebui să ȋl definesc pe Traian D. Stănciulescu printr-un singur cuvânt nu aş pregeta să ȋl numesc: lumină.” Academician Solomon Marcus Preşedinte de Onoare al Asociaţiei Române de Studii Semiotice

“Professor Traian D. Stănciulescu is one of the first pioneers who have had no problem inhaling immediately this new air of upcoming scientific evolution. His interdisciplinary education in basic fields of science, his free and open attitude as a philosopher, but at the same time his boundary values of keeping his feet on earth, have helped to create this necessary and very important basic book on “biophotonics”, the science of both “understanding” and influencing (improving) life by light. I will not go so far to call this book the “bible of biophotonics”. The time is not yet right for a standard work of that kind. But whoever will work on this discipline should use Traian D. Stănciulescu’s “Signs of Light”, in order to get the right feeling for the breadth and depth of this field, to receive new ideas of practical applications in many respects, i.e.” Professor Dr. Fritz-Albert Popp (Germany)

 

Conceptul de lumină văzută dintr-o altă perspectivă decât cea tradițional admisă - lumina cu funcție de reorganizare și de structurare a materiei vii - face obiectul de interes al "Metamorfozelor...". Fără să ne spună direct, se înțelege ușor că autorii își propun să construiască printr-un discurs amplu, extrem de detaliat, o demonstrație științifică a unei idei prezente atît în astrofizica modernă, cît și în gândirea mitică și teologică: "La început a fost lumina." Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin-Dulcan

    Prof. Univ. Traian Dinorel Stănciulescu ne va vorbi despre: 

 • Biofotonica – știința Luminii vii. Ce este Lumina Vie și cum o activăm și menținem activă, pentru o viață conștientă?
 • Cultura și spiritualitatea românească. Cum să vedem și să folosim această moștenire pentru o Viață trăită conștient și împlinită?  
 • Cum înțelegem discursul spiritual despre Iubire? Iubirea față de noi înșine, iubirea față de semeni – “Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”, iubirea față de Divinul Creator.  
 • De la întuneric, la Lumină, prin Gând și Cuvânt. Cum comunicăm prin Lumină cu noi înșine, cu semenii noștri, cu Divinul Creator și Ierarhiile cerești?
 • De la victimă la Creator în Lumină. Cum ajungem la stadiul de a vedea orice eveniment de viață / întâlnire cu semenii ca pe o oportunitate de a crea conștient rezultatul – spre binele comun superior?  Și astfel depăși stadiul de „victimă” și atinge stadiul de „Creator în Lumină”.
 • Invenții românești în Biofotonică și utilitatea lor.

Echilibru interior - Echilibru exterior

Echilibru interior - Echilibru exterior

Adelina Ștefan

Adelina Ștefan

Coach (ICF PCC), Personal Agility Coach (PARC), Career & Expat Executive Coaching, Facilitator Intercultural, Consultant HR în Elveția, SUA, Europa și EAU, MBA, mamă și soție.

Adelina Roșu este Coach profesionist certificat de Federația Internațională de Coaching, cu o experiență de peste 12 ani ca facilitator intercultural, trainer, coach executiv pentru carieră și expați. A catalizat succesul indivizilor și organizațiilor din diferite culturi, de la expatriați la directori și directori executivi.

 

Cu stilul ei de coaching intuitiv și agil, Adelina încearcă să inspire oamenii să creeze și să pună în aplicare planul lor unic de carieră și să mențină un echilibru sănătos între viața profesională și viața privată.

 

Adelina este, de asemenea, director de program (Europa) și facilitator de formare pentru coachi, în programul Professional Coaching Mastery Certification (PCMC) al Ignite Global, acreditat de Federația Internațională de Coaching (ICF), conceput pentru a pregăti coachi pentru o schimbare de paradigmă și o experiență de implicare.

Ea sprijină organizațiile în construirea unei culturi de coaching corporativ, evidențiind potențialul și angajamentul maxim al indivizilor, astfel încât aceștia să devină angajați dedicați și de mare succes.

 

Practica ei include coaching pentru carieră, viață, Top management și agilitate personală pentru indivizi, precum și dezvoltarea și implementarea practicilor corporative de resurse umane pentru îmbunătățirea relațiilor interculturale.

 

Fluentă în greacă, română, engleză și germană (conversațional), Adelina deține mai multe certificări. Este Coach acreditat PCC (ICF), Coach certificat de echipă și grup, Ambasador recunoscut de agilitate personală (PARA) și Coach (PARC), cu un MBA și un Master în Sociolingvistică și Administrarea Afacerilor.

    Adelina Ștefan ne va vorbi despre: 

 • Echilibru interior – Echilibru exterior prin sistemul de “Agilitate Personală”. Ce este acest sistem?  Cine și cum îl poate folosi pentru a aduce un echilibru sănătos din interior (claritate mentală, conectare cu sinele) în exterior (echilibru între viața profesională și cea personală)?
 • Cum să prioritizezi sarcinile zilnice, astfel încât să te focusezi pe ce contează cel mai mult? Să poți evalua și adapta oricând în timpul zilei, cu tot ce poate apărea spontan de rezolvat? 
 • Cum să aduci echilibru sănătos în timpul tău personal, așa încât să poți fi o versiune cât mai bună a ta, în fiecare rol pe care îl ai, în viața de familie, socială și profesională? 
 • Cum să îți găsești o profesie în funcție de valorile personale, așa încât să îți aducă echilibru interior și real, exterior în viața ta?
Alexandra Neamțu

Alexandra Neamțu

Consilier fototerapie, Director executiv de vânzări

Sunt consilier în fototerapie, director executiv de vanzari și distribuitor independent al unei tehnologii de fototerapie unice în România, cu aplicare pe punctele de acupunctură. O tehnologie și terapie prin care nu doar redefinim ce înseamnă performanța sportivă de vârf, alături de de sportivi din România, dar prin care îmi doresc să ofer acces la sănătate complementară tuturor oamenilor care se confruntă cu diferite afecțiuni și care își doresc să își activeze puterea interioară.

 

Sunt pasionată de public speaking și ador să cunosc oameni noi să le descopăr frământările și să le ofer liniștea de care au nevoie, pentru a se bucura de viață într-un corp sănătos.

 

Prin fiecare discuție, întâlnire, prezentare sau articol de pe blogul meu, îmi doresc să aduc valoare lumii în care trăiesc.

    Alexandra Neamțu ne va vorbi despre: 

 • Cum putem folosi lumina pentru a stimula și echilibra organismul? Pentru a ne crește rezistența, imunitatea, capacitatea de recuperare, echilibru hormonal, și echilibrul interior? 
 • Care este legătura dintre fototerapie și acupunctura tradițională chineză?
 • Ce antioxidanti endogeni ne pot ajuta să restabilim echilibrul interior?
 • Cum ne poate impacta fiziologia fototerapia?
 • Putem deveni oare propriul nostru terapeut?

SUCCES PROFESIONAL ȘI PROSPERITATE

Pret: Early Bird (pana la 15 martie)

57 lei

Pret: Late Bird (16-28 martie)

90 lei

Profesie/ Afacere cu Semințe Conștiente

Profesie/ Afacere cu Semințe Conștiente

Adrian Constantinescu

Adrian Constantinescu

Ambasador Cheile Genelor România, profesor School of Remembering, Breath Mastery, Mentor în The School Of the Heart, Coach licențiat HeartMath Institute, instructor asociat Universal Healing TAO, Breatheology Academy, trainer și Consilier pentru dezvoltare personală

Mentor și pelegrin spiritual, Adrian și-a dedicat existența pentru a împărtăși cunoaștere și îndrumare tuturor celor ce aspiră la o viață mai împlinită și armonioasă. În acest scop, a căutat și a integrat în învățăturile sale acele instrumente de dezvoltare personală care să conducă omul pe calea realizării prin simplitate, discernământ și aliniere la legile universale. 

 

El consideră că știința omului de a-și gestiona corect energia pe toate nivelurile – fizic, emoțional și mental – este cheia pentru succes și împlinirea misiunii în viață.

 

În căutările sale de a-și oferi sieși și celor din jur metode de dezvoltare personală cât mai variate și care să se adapteze unui spectru cât mai larg de tipologii umane, Adrian și-a însușit și a practicat diverse sisteme de cunoaștere în cadrul mai multor școli internaționale. Un loc important l-a acordat tehnicilor inimii și tehnicilor de respirație, fundamentale pentru obținerea echilibrului psihic și a puterii de discernământ. Din acest motiv, Adrian s-a dedicat studierii întregii palete a acestor domenii, pornind de la abordările științifice contemporane până la cele ezoterice, ale vechilor tradiții.

 

Pe lângă tehnicile experiențiale, folosind inteligența inimii, respirația, mișcarea energiei în corp și forme particulare de atingere, Adrian a acordat o atenție deosebită și sistemelor de profilare personală (cum sunt Cheile Genelor, Astrologia și Human Design), care ajută consistent oamenii în strădania lor de a se autodescoperi și de a-și alinia idealurile și acțiunile cu abilitățile native ale construcției lor.

 

De-a lungul timpului, Adrian a predat în România și peste hotare peste 400 de cursuri de dezvoltare personală și spirituală printre care: Trezirea Inimii Iluminate, Imageria Inimii, tehnicile HeartMath, Respirație Conștientă, Kriya Yoga (respirația spinală), Cheile Genelor, Original Feeling Touch și Tao. De asemenea, pentru cei ce au fost dornici să guste din frumusețea tainelor spiritului în contexte cu totul inedite, Adrian le-a împărtășit în cadrul unor călătorii inițiatice în locuri sacre ale lumii.

 

Acreditări internaționale:

 • Profesor în cadrul School of Remembering (Drunvalo Melchizedek);
 • Breath Mastery (Conscious Breathing  Dan Brule);
 • Professor Original Feeling Touch (Andrew Fretwell);
 • Mentor în The School Of the Heart (TSOTH – Daniel Mitel);
 • Ambasador Gene Keys (Richard Rudd);
 • Coach licențiat la HeartMath Institute
 • Instructor asociat Universal Healing TAO
 • Instructor la Breatheology Academy (Stig Avall Severinsen)
 • Formator, Consilier pentru dezvoltare personală.

Adrian Constantinescu ne va vorbi despre: 

 • Cum ar trebui să îți alegi profesia sau cariera în viață, astfel încât să îți aducă cele mai mari satisfacții? Care sunt primii pași în auto-descoperirea vocației?
 • Care sunt principalele greșeli pe care oamenii sunt înclinați să le facă, atunci când își aleg o carieră? Și care sunt consecințele alegerilor greșite asupra mediului relațional?
 • Ce poți face dacă realizezi că ți-ai ales o cale greșită în viață din punct de vedere profesional? Cum să schimbi conștient calea, în aliniere cu tine? 
 • Ce sunt Cheile Genelor și cum ne ajută să ne auto-descoperim și să aliniem idealurile noastre cu abilitățile native?
Octavian Baban

Octavian Baban

Coach și trainer în Sistemul Semințelor, fondator Diamond System România

Inginer de pregătire, mereu mi-am dorit să descopăr un sistem care funcționează de fiecare dată în tot ceea ce-mi propun să realizez.

Așa am ajuns să studiez în 2014 Sistemul Șlefuitorului de diamante, iar din 2017 am devenit trainer acreditat al acestui sistem în cadrul Colegiului de Management din Sedona. Acum am bucuria de a-i îndruma și pe alți oameni, antreprenori sau profesioniști care își doresc să evolueze continuu.

Șlefuitorul de Diamante nu este doar o carte ce te învață cum sa faci business etic și de succes, poți aplica aceste principii în orice domeniu al vieții tale în care dorești să faci o schimbare. Pe baza acestei învățături a luat naștere un sistem complet și corect cu ajutorul căruia antreprenorii și oamenii în funcții de conducere își pot gestiona eficient afacerea.

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în “Șlefuitorul de Diamante” strategii care îi ajută să obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. Aceasta carte – care are la bază înțelepciunea din “Sutra Șlefuitorului de diamante”, o învățătură străveche – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Octavian Baban ne va vorbi despre:

 • Cum să-ți gestionezi afacerea folosind sistemul semințelor.
 • Cum sa ai grija de toate cele 6 Obiective în timp ce iti cresti afacerea/ dezvolți cariera – sanatate, relatii, pacea interioară, venituri, contribuție?
 • Cum să scapi de grija fluxului financiar și să ai parte de bani precum oxigenul în afacere.
 • Managementul tiparelor mentale pentru creșterea afacerii.
 • Cum să elimini deciziile capcană. Ce metodă poți folosi pentru a scoate tiparele negative care te conduc în cicluri repetitive de crize financiare sau de management.
 • Care este Principiul potențialului ascuns și cum îl poți folosi pentru gestionarea afacerii.
 • Cum spargi “tavanul de sticlă” al afacerii tale. Cum sa identifici candidați pentru un parteneriat karmic eficient, care să te ajute să menții constant mindsetul de creștere, peste pragul la care te-ai obișnuit până acum?

Prosperitate Financiară Conștientă

Prosperitate Financiară Conștientă

Daniel Tănase

Daniel Tănase

Antreprenor, Finanțe FM Podcast, Educație Financiară, TEDx Speaker, autor a două cărți de educație financiară “Salvează-ți Banii” și “State of the Wallet BOOK”.

Daniel este consultant de afaceri, creatorul și gazda Podcastului Finanțe FM, unul din cele mai ascultate podcasturi de antreprenoriat și finanțe din România, autor a două cărți de educație financiară Salvează-ți Banii (2015) și State of the Wallet BOOK (2017), trainer, precum și o prezență constantă pe scenă, urcând chiar și cu un discurs inspirațional la TEDx Calea Domnească.

 

10 ani de zile petrecuți în sistemul financiar-bancar din România, unde a lucrat la mai multe instituții de top din domeniu, majoritatea timpului fiind dedicată lucrului cu antreprenorii și companiile acestora din diferite domenii de activitate.

 

Din anul 2012, a decis că este momentul să meargă pe calea antreprenoriatului și a lucrat la dezvoltarea mai multor afaceri în online și offline, notabilă în mod special fiind prezența de aproape 3 ani de zile în dezvoltarea (ca partener) a unei companii de social media marketing, fiind responsabil de business development, sales, marketing, zona financiară, precum și atragerea unui investitor.

 

După numeroase aventuri antreprenoriale, unele încheiate cu succes, altele nu, în ultimii 2 ani de zile, Daniel s-a concentrat pe dezvoltarea continuă a activității de consultanță de afaceri și financiară pentru IMM-uri.

 

Astfel, din toamna lui 2021, a adus pe piață un program de mentorat - Healthy Business Mentoring - adresat antreprenorilor, freelancerilor și profesioniștilor din diverse domenii de activitate. 

 

Scopul programului cu durată de 90 de zile este să îți ofere instrumentele necesare afacerii tale, susținere și pregătire mentală și emoțională, astfel încât afacerea ta să devină una solidă și sănătoasă, pregătită pentru etapa următoare de dezvoltare, optimizare sau deblocare a acesteia.

 

Este pasionat de fotografie și de aici a pornit o companie axată pe producția de conținut media (foto, video, text) adresată IMM-urilor care se mută în online sau își doresc o imagine mult mai bună în online, dar nu au bugete mari alocate în acest sens. 

Daniel Tănase ne va vorbi despre: 

 • De ce prosperitatea pornește din interiorul ființei tale?
 • De ce nu ești conectat cu prosperitatea?
 • Ce înseamnă prosperitate conștientă? 
 • Cum să iei decizii financiare inteligente? 
 • Cum atingi prosperitatea financiară?
 • Când atingi prosperitatea financiară?
Laura Ioana Popescu

Laura Ioana Popescu

Instructor internațional Theta Healing, aromaterapeut certificat, coach acreditat, licențiată în Psihologie, trainer prosperitate prin reprogramare mentală și Theta Healing

Cunoscută după numele complet de brand personal Laura Ioana Popescu - Magia Bucuriei, Laura este instructor internațional Theta Healing și Aromaterapeut Certificat. 

Laura vine din domeniul sănătății și frumuseții cu 25 de ani experiență ca terapeut și trainer, coach acreditat, licențiată în psihologie. A descoperit tehnica Theta Healing în urmă cu 7 ani și datorita rezultatelor rapide a ales să devină instructor certificat internațional, astfel încât să îi învețe pe cei care vor cât de ușor este să ne observăm programele mentale și să le schimbăm, încât să manifestăm o viață frumoasă, prosperă, să ne îndeplinim cu ușurință  dorințele și obiectivele.

De 4 ani de zile a început să folosească partea de Aromaterapie cu uleiuri esențiale pure terapeutice. Uimită de eficiența acestora și de cât de benefice sunt în combinație cu tehnica Theta Healing, a creat materiale gratuite și workshopuri accesibile cu aceste beneficii terapeutice.

Laura Ioana Popescu ne va vorbi despre:

 • Ce înseamnă programarea mentală?
 • Cum poate ajuta tehnica Theta Healing REprogramarea mentală?
 • Pot să fiu prosper, să atrag banii, dacă nu fac nimic în afară de sarcinile zilnice?
 • Unde sunt blocajele în calea banilor?
 • Cum să ai claritate și să îți antrenezi mintea pentru prosperitate? Tehnici zilnice.